Varför välja oss

Oberoende rådgivning. På riktigt.

Du har flera goda anledningar att besöka Millstone, mer än det goda kaffet. Låt oss nämna ett par. Vi är en oberoende rådgivare. Vi får inga provisioner eller kick-backs. Allt kommer dig som kund till gagn. Eventuella rabatter tillfaller din plånbok. Det ser vi som en självklarhet. Du ska kunna lita på din medierådgivare. Fullt ut.

1

Ny tid. Ny mediebyrå.

Ett annat skäl är att vi är en mediebyrå för tidens anda, i linje med vår pay-off Ny tid. Ny mediebyrå. Millstone Group är helt sprungen ur den digitala eran. Vi skapade helt enkelt den mediebyrå vi själva saknade med fokus på nätet och dess möjligheter. Det är ju där kunderna handlar, inspirerar och möts idag. Det mesta i slutkundernas vardag utgår från nätet. Även försäljning.

2

Effektivt. Kostnadseffektivt.

Nätet är en kostnadseffektiv kanal. Du betalar för exakt de resultat du får, allt är mätbart och du kan följa kunden och hitta exakt de människor du vill nå, till exempel via intelligent sökmotormarknadsföring.

3

Kanaloberoende. Med nätet som trampolin.

Även om vi fokuserar på nätet eftersom samhället idag till stor del är uppbyggt kring Internet så arbetar vi med alla mediekanaler. Även tv, print, dr, utomhus, radio. Tillsammans med nätet kan de göra kostnadseffektiva underverk för ditt varumärke. Hur? Kontakta oss så berättar vi hur.

4

Avtal på dina villkor

Vi skapade den mediebyrå vi själva saknade. Våra avtal löper tillsvidare med endast en (1) månads uppsägningstid. Du kan lämna oss när helst du vill om det skulle visa sig att vi inte levererar enligt dina önskemål. Det faktumet triggar oss bara ännu mer i arbetet att göra din medierådgivning och din mediestrategi så effektiv som möjligt.