Vad vi gör

Marknadsföringen ska vara lönsam

Marknadsföringsvärlden är full av fina ord och teorier, men i grunden och botten handlar allt om en och samma sak: försäljning. Eller rättare sagt, lönsam försäljning. Även marknadsföringen i sig ska vara lönsam med kostnadseffektiv utväxling på din investering.

Varumärkesbyggande och försäljning

Oavsett om du gör en övergripande kampanj för att bygga varumärket på sikt eller direkta punktinsatser så ska det resultera i det där magiska ordet försäljning. Lönsam sådan.

Du som annonsör ska få ut mesta möjliga avkastning på din investering. Så enkelt är det. Åtminstone för oss här på Millstone Group.

Framgång i tre steg

Vi fokuserar på tre steg för att kostnadseffektivt sprida ditt budskap och göra marknadsföringen så lönsam som möjligt: 1) Ringa in din målgrupp. 2) Definiera dina mål. 3) Välj de bästa kanalerna (till det bästa priset).

Hur kan vi hjälpa dig att sprida ditt budskap effektivare? Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Optimera sökmarknadsföringen

Millstone Group består av flera företag alla specialister på sitt område. Pineberry står redo att vässa din sökmotormarknadsföring. Du ska synas med rätt ord på rätt plats. Det skapar framgångsrik marknadsföring och ger dig nya kunder.

Pineberry startade vi redan 2007. Vi utmanade oss själva med att ställa oss frågor som: Hur talar vi klarspråk med Google? eller Vilka ord är det som leder till köp?. Det gjorde att vi utvecklades då och nu. Vi lever ju i en föränderlig värld där citatet Change is here to stay är det enda som är ständigt aktuellt. Många tror att sökmotormarknadsföring enbart handlar om att hamna högst upp i sökresultatet eller att få så många klick som möjligt. Men att tänka så är att ta (alltför) enkla genvägar.

Millstone Group och Pineberry tar inte enkla genvägar vi anstränger oss hårdare än så för våra kunder. Vi tänker lite annorlunda: Alla insatser ska leda till något konkret: Eller för att vara exakt, något konkret bättre. Kärnan i det vi gör är att våra kunder ska få nya kunder. Våra kunder ska på ett lönsamt sätt synas. På rätt sätt. Att sätta rätt (sök)ord på rätt plats är att fånga de rätta kunderna.

Bättre medieköp online

Vårt företag för medieköp online, WordOn, hjälper dig att lyckas med din marknadsföring och försäljning på nätet. WordOn är specialist på medierådgivning i digitala kanaler. Oavsett om du är ute efter långsiktig varumärkesbyggnad eller snabb försäljning.

WordOn ser till att ditt budskap når din målgrupp så snabbt och (kostnads)effektivt som möjligt. Vi arbetar hårt med att matcha ditt budskap med rätt mediekanal online för att du skall få bästa möjliga avkastning på din budget.

Medarbetarna på WordOn har lång erfarenhet av marknadsföring och försäljning online. Eftersom vi själva har varit stora köpare av tjänster inom området vet vi vad du som annonsör vill uppnå.

Insikt ger resultat. Honnörsorden är tydlighet och transparens. Det är viktigt för oss att du vet vilka förväntningar du kan ha, vad du får och vad det kostar.