Millstone Group står för långsiktighet, transparens och lönsamhet. Med oss som strategisk partner investerar du i en lönsam Facebookannonsering som också ger långsiktiga resultat. Men det gäller även att du som kund ska ha god insikt i vad du får och varför. Därför är transparens ett annat viktigt ledord för oss.

Förutom långsiktighet och transparens vill vi även öka din kunskap om Facebookannonsering för att du ska få större förståelse, trygghet och möjlighet att veta vad det är du fattar beslut om. Om du gillar det du läst berättar vi gärna mer över en kopp kaffe eller över telefon.

Vårt recept på framgångsrik Facebookannonsering

I tre enkla steg går vi från att sätta strategi till att kontinuerligt förfina vårt arbete. Alla stegen är viktiga för att nå bra och långsiktiga resultat med Facebookannonsering då de fyller olika funktioner.

Steg 1 är Målgruppsanalys

Det börjar alltid med att ringa in sin målgrupp så pricksäkert som möjligt och på rätt sätt. Här går vi in och letar upp passande vertikaler för din målgrupp samt skapar skräddarsydda grupper (custom audiences) av personer som speglar din idealkund. Att dina annonser hamnar framför rätt publik är en av de saker som påverkar mest om dina kampanjer kommer att lyckas eller inte.

Steg 2 är Kampanjarbetet

Utifrån målgruppsanalysen så bygger vi sedan en kampanjstruktur som du kan bygga ut och som lägger grunden för en effektiv kampanjoptimering. Här ingår bland annat viktiga saker som spårning och annonsutformning.

Steg 3 är Optimering och Rapportering

Vi optimerar slutligen löpande dina kampanjer efter dina önskade mål (exempelvis maximal kostnad per order). Det pågående arbetet består i huvudsak av att hitta nya målgrupper som uppnår dessa kriterier samt skala upp vinnande kombinationer av annonsbilder, annonstexter, målgrupper, ålder, kön och plattform (mobilt och/eller desktop).

Vi rapporterar löpande dina trafik- och konverteringsresultat. Facebookannonsering handlar om att kontinuerligt finjustera och förbättra sina resultat.

Kontakta oss! Du når vår Facebook expert Jonas Carlström på telefon 070 235 11 51 eller via e-post jonas.carlstrom@millstonegroup.se