Vi är digitala specialister

Millstone Group är en medie- och kommunikationsbyrågrupp med bas i centrala Stockholm. Vi är idag 52 medarbetare i familjen och växer snabbt. Vår utgångspunkt är alltid digital marknadsföring med traditionella kanaler som komplement.

Vi erbjuder våra kunder oberoende och skräddarsydda helhetslösningar för deras marknadsföring. Det innefattar allt från att ta fram deras kommunikativa budskap och se till att de når sin målgrupp till att konvertera målgruppen till kunder.

Millstone Group, med dotterbolagen Pineberry, WordOn och Moow, har sedan 2007 hjälpt över 1 500 kunder få mer effekt av sin marknadsföring. För oss handlar allt om att göra kundens investering i marknadsföring mätbart lönsam.


Senior Projektledare

I rollen som senior projektledare ska du se till att fler och större kunder hittar till Millstone Group. Detta gör du genom rådgivande försäljning. Förutom att kunna presentera vårt erbjudande på ett bra sätt så måste du även kunna diskutera och ge råd kring förbättringar av kundernas marknadsföring.

Som projektledare ansvarar du för våra kunder avseende strategi, genomförande och uppföljning. Du projektleder kundanpassade team från våra dotterbolag och ansvarar för projekt från start till mål – både internt och mot kunderna. Rollen innebär löpande rådgivning i frågor kring kundernas marknadsföring och försäljning för att säkerställa maximal avkastning på deras marknadsföringsbudgetar.

Du kommer initialt även att arbeta tillsammans med VD för att strukturera upp försäljning, rådgivning och projektledning inom Millstone Group. För rätt person finns möjligheten att på sikt ta rollen som ansvarig för projektledningen i gruppen.


Vem är du?

Du har en akademisk bakgrund eller eftergymnasial utbildning och har minst 3 års arbetslivserfarenhet som projektledare på mediebyrå.

Du har ett brinnande intresse och stor kunskap inom marknadsföring i digitala kanaler och även god kunskap inom traditionell media. Du har erfarenhet från att leda och leverera projekt till kund med förståelse för affär och försäljning samt med fingertoppskänsla för service. Som person är du noggrann och tar gärna eget ansvar och initiativ med stort kundfokus. Vi tror att du är nyfiken, driven, kommunikativ, social och prestigelös.

Millstone Group arbetar ständigt med att utveckla de egna bolagen och vi ser därför gärna att du har ett intresse för strategi och affärsutveckling. På Millstone Group får du vara med på en spännande resa i ett tillväxtbolag med resultat, kunskap och transparens som ledord.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ansökan skickas per mail till ebba.ramel@millstonegroup.se

Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta:
Stefan Mahlstein, 073 650 87 10, VD